Welkom op onze website!

Op 3 september 2017 zijn mundo en lani trotse ouders geworden van 10 pups: 5 reuen en 5 teven. Voor meer informatie zie "Brazillie nest september 2017 ".

                                                               


                                                   


                                    

Op 5 december 2014 is onze kennelnaam goedgekeurd: Spotted World.


Wat was het lastig om een goede kennelnaam te zoeken. Onze eerst hond heet Mundo (wereld), onze tweede hond Lani (hemel). Eigenlijk wilden we de naam "Hemel en Aarde". Maar helaas was dat in verschillende talen al bezet. 
We hadden al vele verschillende lijstjes gemaakt met namen voordat we het gingen aanvragen. Toen kwam Christel met de naam "Spotted World". Eerste gedachte was echter dat die naam ook al wel zou bestaan. Maar deze kennelnaam bleek nog niet geregistreerd te staan. Toch was het aanvragen erg spannend, want je weet maar nooit of er bezwaar op komt.
Maar gelukkig niet!

Spotted World verwijst dus naar Mundo (Anmadeke's All Over The World) en de gespikkelde wereld waar wij tegenwoordig in leven. Eenmaal "besmet" met het "dalmatenvirus", verandert je hele leven. Overal zie je beeldjes, stofjes, enz. Kortom overal vlekken. Vandaar Spotted World!!!

Onze honden zijn onze kinderen! Ze leven bij ons in huis en gaan overal mee naar toe. We lopen ook shows met onze honden en dat vinden ze erg leuk om te doen. Voor de uitslagen die ze op shows halen verwijzen we jullie door naar hun eigen pagina's. 

Op deze site vindt u alles over ons en onze dalmaten.

Wij zullen af en toe een nestje gaan fokken, volgens de regels van de NCDH.

Mocht u nog vragen voor ons hebben, dan horen we dat graag. Stuur een email en wij zullen proberen deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Groetjes Christel en Patrick

U kunt ons ook volgen op 

Spotted World: Christel en Patrick Beeres, Kreekdijk 6, 4758 TN Standdaarbuiten